مراقبتهای پس از ترمیم دندان با استفاده از کامپوزیت، نقش حیاتی در ماندگاری و موفقیت ترمیم دارد.
طول عمر کامپوزیت دندان بین ۵ تا ۷ سال متغییر است و به عواملی چون جنس دندان، کیفیت مواد اولیه، مهارت و تجربه دندانپزشک بستگی دارد.
برای انتخاب بهترین دکتر کامپوزیت در تهران توجه کنید که دندانپزشک شما از بهترین مواد و متریال برای درمان استفاده کند.
میتوانید از طریق ویزیت مجازی با موبایل، از دندان های خود عکس بگیرید و برای متخصص سریتا ارسال کنید و به صورت رایگان مشاوره بگیرید.
در این مقاله آموختیم که کامپوزیت دندان چیست و چگونه انجام میشود و فهمیدیم که به عنوان یک روش ترمیمی در حوزه دندانپزشکی با ویژگیهای منحصر به فرد خود، جایگاه مهمی در ارتقاء زیبایی و سلامت دندانها دارد.
به عنوان مثال، افرادی که دندانهای برجسته نسبت به لثه دارند یا دندانهای نامنظم دارند، نمیتوانند گزینههای مناسبی برای این درمان باشند.
همچنین اگر قبل از انجام کامپوزیت دندان ها به خوبی تمیز و پولیش نشوند، دندان ها پوسیده می شوند.
کامپوزیت ها معمولا باعث بوی بد دهان نمی شوند. با این حال، اگر دندان های کامپوزیت شده بهدرستی تمیز و شرایط کامپوزیت دندان نگهداری نشوند، باکتریهای دهان میتوانند رو و اطراف آنها تجمع کنند و تنفس شما را بد بو کنند.
مهمترین عوامل موثر بر طول عمر کامپوزیت دندان عبارت است از:
افرادی که ناتوان در حفظ بهداشت دهان هستند و به خوبی از دندانها و ترمیمها مراقبت نمیکنند، ممکن است به دلیل افزایش خطر عفونت لثه پس از کامپوزیت و تخریب ترمیمها، بهتر باشد از گزینههای دیگر استفاده کنند.
بله، دندانهای کج را میتوان با کامپوزیت اصلاح کرد، اما این روش بیشتر برای بهبود ظاهر است و مشکلات ساختاری را حل نمیکند. برای مشکلات ساختاری جدی، ارتودنسی توصیه میشود.
آسیب دیدن کامپوزیت (شکستگی، ترک یا ساییدگی) و نفوذ رنگدانه مواد غذایی و نوشیدنیها به داخل آن
سیگار کشیدن: سیگار کشیدن نیز میتواند باعث تغییر رنگ کامپوزیت شود؛ بنابراین، بهتر است از مصرف آن خودداری کنید.
استفاده از بیحسی: عدم استفاده صحیح از بیحسی موضعی میتواند منجر به درد در حین درمان شود. اگر بیحسی به درستی انجام نشود، بیمار ممکن است در حین کار احساس درد کند.